Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gyväler

Jag hade bortgjorda tofflor en gång, som
En dag försvann
Allmänt var det mitt fel, som
Det alltid är
Och jag skulle ge alla mina gyväler
I utbyte mot




Fri vers av BenjaminH
Läst 209 gånger
Publicerad 2007-10-23 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BenjaminH