Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paralleller

En god vän till mig
Blandade timjan med kärleksbekymmer,
Brände sin hand och försvann
Jag funderade länge
Huruvida vår vänskap var förträfflig
Eller bara nödvändig

Men Konsten och Vetenskapen, då?
Var får de plats i din
blomkruka?
Du var så beredd på att bli förledd
Att du missade när vi
Äntligen gjorde det

Och du kan dra paralleller med kantareller
Med starkt snöre, på bra före
Men det löser ändå inte ditt
Matematiska predikament
Du är fortfarande min rostiga kamrat
Min rullstol i nedförsbacken




Fri vers av BenjaminH
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-08 17:59



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Lysande symboler bildar en flytande ordglädje som jag tycker om!
2007-12-08
  > Nästa text
< Föregående

BenjaminH