Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Siffermagi

Vore vi tal i en lång ekvation
Skulle den bevisa min attraktion
I en vacker matematisk operation
Två perfekta tal i en evig addition
Du är vacker, nördig och smart
Vi är ett primtal: odelbart




Fri vers av BenjaminH
Läst 418 gånger
Publicerad 2007-05-17 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BenjaminH