Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt älskling, jag menade bara väl

Strax är dagen kommen

då du

försvinner

dalar ur mitt minne

 

då jag vinkar farväl

på min veranda

ovetandes när vi ses igen

 

avståndet är för stort

kärleken kan inte tänjas så mycket

 

jag har sett min blick förut

jag vet vad den betyder

 

tomma ögon

stirrar tillbaka

från spegeln

 

 

 

 

 

 

 

förlåt,

för att jag föll för dig

 

 




Fri vers av Patrick K
Läst 397 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-12-09 00:17



Bookmark and Share


  systra
Du är ju bara så otroligt duktig på det här!!!!
Man skulle vilja sätta ett stort varmt bandage på ditt hjärta, så det slapp värka.
2007-12-10

    Bodil Sandberg
En mycket välskriftad och gripande dikt om avskeds stund...och känslorna därpå...ovetskapen om vad som komma skall
2007-12-09

  Wingardium LeviosA
känner igen mig som man i den här berättelsen.

har sett den här blicken förrut jag också.
du får min applåd för att du fångat en tyst känsla,
som alltid slår mig på morgonen efter vakna nätter...
2007-12-09

  Lejonhjärtas poesi
Lika vacker som vemodig, denna känns sannerligen!
2007-12-09

  sachie
hoppsan. Riktigt bra slut, inte helt väntat.( alltså slutet var inte väntat) ^_^

bra skrivet
2007-12-09

  dalida_bl
Han kan....
*bekräftar och ler*
2007-12-09

    ej medlem längre
föll direkt för början och älskade slutet. du skriver så otroligt bra och griper verkligen tag i en (: jag gillar den starkt! massa applåder.
2007-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Patrick K
Patrick K