Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Infekterad, infekterande



Jag vill inte. Sluta
mig, inuti
fyra väggar, ett
tak, inga
fönster, ingen
dörr. Tystnad
griper tag, kedjar
fast, låser fast. Äter
mitt kött, stjäl
min andel luft. Men
jag vet, jag tror
jag vet. Jag är
kapabel, jag kan
inget, vet
inget annat.

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-09 02:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen