Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fingerlek

Händer som famlar
i dagsljuset
trots att synsättet
är detsamma som
den mörkaste natten.

(vad var det nu vi letade efter?)

Skitiga naglar
på trevande fingertoppar
letar efter det där speciella
det som vi vet finns där

(kanske är vi som fladdermössen
-rädda för dagsljuset?)

Utsträckta fingrar
söker i universum
och snuddar vid en oviss framtid

men ringen talar sitt tydliga språk
(visst gör den?)


© Linda 1a maj 2005




Fri vers av honungsillusion
Läst 373 gånger
Publicerad 2005-05-14 13:58



Bookmark and Share


    vilsen
åå så bra ! älskar alla frågor som du stoppat in i texten ! megabra!!
2005-05-14
  > Nästa text
< Föregående

honungsillusion
honungsillusion