Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När som helst

Fotspår mot evighetens rand
checka in på de sökandes hotell
och starta om
Söka svaren som är gömda
bakom böckernas visdom och författarnas
förvirrade värld

Ila iväg alltför fort
glömma bort evighetens slut
och stänga av
verkligheten som finns inom
den slutna ringens kärlek
och det lyckliga parets sötsliskiga ord
som uttalats utan att betydelsen visat sig

(när som helst)
Kan sanningen brista?
(när som helst)
Kan evigheten ta slut?

Fotspåren slutar vandra
checkar ut
och avslutar sökandet

Det blir nog bäst så.

© Linda 12e april 2005




Fri vers av honungsillusion
Läst 540 gånger
Publicerad 2005-09-10 17:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

honungsillusion
honungsillusion