Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-det är inte lätt att vara liten och ovetande i en stor och skrämmande värld-


Var jag glömd?

Förlorade andetag
hamrandes i mitt bröst
påminner om en tid
då jag låg under sängen
stod på stolen och
satt bredvid badkaret

Allt i ett barns fåfänga
försök till uppmärksamhet

-dömda att misslyckas


© Linda 10e september 2005




Fri vers av honungsillusion
Läst 463 gånger
Publicerad 2005-09-15 19:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

honungsillusion
honungsillusion