Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-tackar djupt för namnförslaget-


Vilsegången

Jag kan helt enkelt
inte komma ihåg
när du gick så snett
över gräsmattan
att jag tappade bort dig


Lova att gå rakt nästa gång!


© Linda 10e september 2005




Fri vers av honungsillusion
Läst 519 gånger
Publicerad 2005-09-15 19:14



Bookmark and Share


  Preben
vilsegången?
2005-09-15
  > Nästa text
< Föregående

honungsillusion
honungsillusion