Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det sliter i hjärtat av att det snart är jul. En svår tid för oss ensamma. Min första jul utan mamma. . . Hur var min barndoms jular egentligen


Snart jul

 

 

 

Jag
minns att
mamma var
oerhört pressad
av förväntningar som
låg i luften och som hon
aldrig kunde tillgodose och
jag undrar vad hon innerst
inne tänkte och kände av
allt och alla som utgjorde
pressen som fick henne
att känna sig sämre
än alla andra och
hon teg hela
julafton
 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-10 09:26



Bookmark and Share


  Yvonne
Fina och eftertänksamma ord. Men hur fick du till den fina formen?
Applåd!
2007-12-10
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP