Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppet brev till min Passion


Hej


Det var ju länge sen vi sågs nu...........och jag vet att det är mitt fel.

Det är jag som har varit upptagen - upptagen med att lägga locket på som att du inte finns


jag längtar efter dig


din eldiga smekning

din vulkaniska hetta

din exploderande självklarhet


jag längtar efter dig


din smak av bejakande

din känsla av befriande

ditt bekräftande av allt i mig som vill andas din vibration


så detta är min officiella ursäkt till dig!

MIN PASSION

för att jag har negligerat dig så länge, för att jag har behandlat dig som att du inte finns. för att jag trodde att jag skulle klara mig utan dig

FÖRLÅT






Fri vers av Nova-Liv
Läst 401 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-11 14:15



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Wow!! Den här var hur bra som helst...
2008-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Nova-Liv
Nova-Liv