Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hörde att sanna vännre aldrig sviker. Och jag vill adlrig bli lämnad själv..


Säg mig (medan tiden står still)

Stanna klockorna och:
Säg mig nu, säg mig då, säg mig sen, säg mig att du stannar länge än.
Jag är bara sexton, men jag vet redan nu att jag för alltid vill ha dig kvar. Bara sexton år, men för alltid, för evigt, idag, imorgon, igår.
När livet är okänt och världen gör en rädd, så säg att vi gör det ihop, att du alltid finns här för mig, så som jag aldrig litat på någon som jag litar på dig.
Lova mig att aldrig gå, lova mig att det för evigt, för alltid, finns något kvar av oss två.
Stanna klockorna och:
Säg mig nu, säg mig då, säg mig sen, säg mig att du alltid kommer vara min bästa vän




Fri vers av Ida Nilsson
Läst 452 gånger
Publicerad 2005-05-15 11:02



Bookmark and Share


  Markattan
Fin vädjan till din bästa vän. Tiden får väl utvisa om vänskapen består, men vi får hoppas att den så gör.
2005-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Ida Nilsson
Ida Nilsson