Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ja...alltid är det något man inte förstår


Om konsten att plocka regnbågar

Jag har ju sett dem själv.
Sett dem lysa på himmelen
Klart att regnbågar finns.
Men när jag skulle plocka dem.
Så fanns det inte mer.
Och min hand greppade i tomma luften

Och så var det också med lyckan
Jag hade ju sett den hos paren på parkbänkarna.
Klart att lyckan finns.
Men när jag skulle ta den.
Ja, då var det samma sak.
Och min hand greppade åter i luften.

Så, säg mig nu. De där paren med lyckan, kan de också plocka regnbågar?




Fri vers av Ida Nilsson
Läst 510 gånger
Publicerad 2005-07-16 21:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ida Nilsson
Ida Nilsson