Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Var rädd om det du har, det räcker till mycket...


Tidsnog


Där

det är nog
med tiden

slut

tiden med
varm hand




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 375 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-12 12:16



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
så sant!
2007-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris