Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din smärta II

~~~

Låt mig skingra smärtan
som avtecknas i dina ögons mörka djup,
smärtan som tär på din, den vackraste av själar,
smärtan som sakta, sakta intar ditt väsen
och förgör allt det som är du.



Låt mig. Snälla, låt mig.




~~~




Fri vers av Markattan
Läst 517 gånger
Publicerad 2005-05-15 11:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
kryper i kroppen nu... känner igen den viljan och väggen som man kan stöta på..
2005-05-16

    carimba
smärta kan tära så att den vackraste själ trasas, tänker på min ena dotter när jag läser denna. Vackert skrivet om rädslan och en stark önskan om att få stötta. Hoppas din vädjan tas emot
2005-05-15

  Rachel Roth
...blir berörd av diktjagets genuina önskan att lindra sin väns smärta. Kanske är det så att på djupet är all vår smärta delad...kanske.
2005-05-15

  stella
Åh så vackert om den villkorslösa kärleken!
2005-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Markattan
Markattan