Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att göra livet riskfritt är att dö utan att sluta andas...

kletiga tentakler söker
fingrar letar, gräver, sliter, rispar och förstör

följer mig, förföljer mig

söker att betvinga, befalla
suddar ut de tunna, nästan omärkbara fotspåren
sopar bort utvägen, hemvägen

allt de slemmiga tentaklerna rör vid förfaller,
förödmjukas, förliser, förminskas och förstörs

tänderna skriker när munnen talar,
tungan vrider sig i plågor,

skriket på insidan paketeras,
komprimeras, gröps ur och tunnas ut

tystnaden dånar fiktivt,
bönar och ber ljudlöst

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 90 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-12 16:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen