Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lev livet dummare (h-släpp)



gräv ner dig

bra tips

ät en mask

bli konsument

förminska små kroppsdelar

förstora skallbenet till badbollsstorlek

bara ett tips

så här inför julen

griljera en grå-blå toyota

bli attraherad till en vägg

bli medvetslös vid älskogen

frigör alla människor

från tron att man behöver skor

och strumpor

stjäl dem och lämna en lapp

med namn och telefonnummer

så de kan tacka när de upptäcker

ja, tacka någon helt annan än du

gör samma sak med avgasrör, ta med såg

byt namn till gunnar

bara ett tips

eller åke

lär dig bända bort skyddsgaller med tänderna

och kalla dig bändis

nä, det var ett dåligt tips

ska sluta nu

det är ett bra tips

så här inför julen

i koma slipper man den förhatligt gulliga julmusiken

och kalle anka på julafton

fast man kan ju stänga av teven, bli packad och lega med lego

det är ett underligt tips

så här inför julen

glad påsk

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-12 17:19



Bookmark and Share


  ochjag
plad gåsk jod gul johnny
2007-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen