Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är den enda personen jag tror på idag

Saker har varit väldigt jobbiga
som jag borde göra nåt åt
har tänkt göra det genom mitt hjärta
men det är för svagt
jag behöver styrka
styrka som håller mig vaken och stark mot all strid och motgångar
men jag vill att du ska veta att jag alltid kommer finnas här
mina vänner sa att du måste ställa upp
till allt som händer mellan oss
vi klarar det tillsammans
du behöver bara lita på mig
jag ser ditt namn det blänker
jag vill stanna för evigt
min kärlek den är för evig
shit så jag saknar dig
shit det är en tår
som trillar ner för min kind
om du inte fanns
kunde ingen torka bort den
jag skulle gå ensam i mina vägar med kinderna så blöta
ingen som kan torka dom och göra mig glad
mitt hjärta svider som fan
snälla lämna inte mitt hjärta
ta inte mina rader
det är inte bara tomma ord
det är sanna ord om mina känslor till dig min baby
som ingen kan tyda
jag älskar att se dig skratta
jag älskar att se dig glad
Det är du och jag för evigt
Du lovade mej att aldrig försvinna från mitt liv
men den dagen kom då allt blev svart i mina ögon
hittade dej på gatorna
helt stilla
helt borta
jag kunde känna hur du försvann
ditt hjärta har dött
och mitt hjärta kan inte leva längre
jag la mig brevid dig och tog din blodiga hand
och såg bilen köra vidare
så kände jag äkta kärlek




Fri vers av MyOwnWords
Läst 201 gånger
Publicerad 2007-12-12 18:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MyOwnWords
MyOwnWords