Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du och jag blir kärlek

Du och Jag blir kärlek
Du är det absolut finaste mina ögon någonsin
kommer att seOm du nån gång känner för att gråta, ring mig,
jag kanske inte får dig att skratta,
men jag kan gråta med dig.
Om du nån gång vill rymma, ring mig,
jag kanske inte kan stoppa dig,
men jag kan rymma med dig,
om du känner för att prata med nån, ring mig,
jag är bra på att lyssna.
Men om jag nån gång inte
svara så skynda dig till mig,
jag kanske behöver dig den gången.Jag Älskar Dig Mer Än Livet,
Att Älska Dig Tar Jag För Givet.
Jag Saknar Dig Varje Minut,
Jag Kommer Att Sakna Dig Tills Mitt Liv Tar Slut.
Att Sakna Dig Är Otroligt Svårt,
Men Att Olyckligt Älska Dig Är Otroligt Hårt.
Att Höra Din Röst Ger Mig Smärta,
Men Att Veta Att Du Älskar Nån Annan,
Det Krossar Mitt Hjärta.
Om Du Lämnar Mig Så Ta Mitt Hjärta Med Dig
Håll Det Mot Ditt Öra Så Ska Du Få Höra
Att Det Fortfarande Är För Dig Det Slår
Jag sitter på berget å gråter.
Du sitter bredvid mig å håller min hand.
och känner värmen och låter mig veta att det är du och jag livet ut
tro på det




Fri vers av MyOwnWords
Läst 186 gånger
Publicerad 2007-12-12 18:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MyOwnWords
MyOwnWords