Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du har svikit du har gått men aldrig vänt

beskrivningen om livet med dig var oberskrivbar
sådana känslor man inte kunde leva utan när man både mådde dåligt och bra

du är inte samma människa som du lovade mig
du har glömt alla känslor och kärlek som jag har givit dig

känslan man vill stanna kvar i..
tills den dag den känslan dör
och det är bara ditt fel...





Fri vers av MyOwnWords
Läst 205 gånger
Publicerad 2007-12-13 10:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MyOwnWords
MyOwnWords