Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inte jättebra... det medger jag... tvingade rim och luddigt skrivet...


Förblindad

Bakom ögonlocket stirrar ett ensamt öga
mot ett mörker av ingenting
av ingenting annat än en bit skinn
ett ögonlock som kapslar in...

Ett ögonlock som en teaterscen
gamla tankar spelas om och om igen
känslor och drömmar avbildas som sanning
den verklighet du ser när ögat inte ser
är verklighet och ändå så mycket mer

det är ett evigt livsskådespel

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 103 gånger
Publicerad 2007-12-12 19:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen