Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kalla

En kall vind, en kall blick, ett kallt hjärta.
När du går förbi viner den kalla vinden om dig, du ger mig en kall blick och jag får syn på ditt kalla hjärta.
Finns det något som du inte har? Som för med sig kyla och hat?
Som visar alla andra runt dig vem som bestämmer?
Jag vet att jag kan bättre än dig, jag vet att mitt hjärta är varmt och öppet och jag vet att du bara vill ha uppmärksamhet, en uppmärksamhet som gör att du känner dig mäktig.
Men över mig har du ingen makt.
Jag gör som jag vill, jag tänker som jag vill och jag är som jag vill.
Varför vara som alla andra som avgudar dig?
Att vara som någon annan innebär att man inte är sig själv, och vem gillar en då?




Övriga genrer av Chaiel
Läst 422 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-12 20:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chaiel
Chaiel