Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en oskyldig värld

Små, vita prickar
syns på himlen.
Små, vita prickar
täcker denna värld.

Förvandlar det onda
och lömska
till något gott
och vackert.
Där det en gång varit grått
och svart
är nu bara vitt.

Men med det vita
kommer inte värme.
Värmen som brukar finnas
i godhet.
Nej, kylan kommer.
Den biter sig fast
och dödar allt i sin väg.

Solen vaknar upp.
Låter sina strålar smeka
de gnistrande prickarna.
De är dödligt vackra.

Vatten som frusit.
Vatten som fått en unik form.
Prickarna kallas snö.





Fri vers (Fri form) av Chaiel
Läst 324 gånger
Publicerad 2010-02-14 00:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chaiel
Chaiel