Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när solen skrattar men världen den dör






En solstråle.
Ljus. Glad. Levande.
Men världen gråter,
för den göms under moln.



Ett par leende läppar.
Röda. Fylliga. Levande.
Men världen gråter,
för det kommer inget ljus och värme.


Ett skratt.
Glatt. Genomträngande. Levande.
Men världen gråter,
för den fryser och är svart.


En kram.
Mjuk. Varm. Levande.
Men världen gråter,
för den dör.


En kyss.
Smakfull. Kärleksfull. Levande.
Men världen dör,
för den får ingen kärlek.




Fri vers av Chaiel
Läst 363 gånger
Publicerad 2009-05-29 21:13



Bookmark and Share


    soffran
Vackert!
2009-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Chaiel
Chaiel