Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här skriver jag inspirerad av min diktarvän LassO. . . tack ska du ha!


Gränsen passerad

 

Säg nej då, säg nej
fick jag höra

Säger du nej till din älskade
som är sjuk och behöver dig

Det gjorde inte jag
och det är det enda jag är glad över

Säger du nej till din mor
som bara har dig att vända sig till

Det gjorde inte jag
och kan fortfarande se mig i spegeln

Jag sa inte nej
för att ingen annan
utförde det som
måste göras
för mina närmaste anhöriga
som var sjuka

Nu är jag slut
och säger nej till allt
som jag inte orkar
men det finns ingen
kvar som kan
hjälpa
mig




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-13 20:06



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
Du skriver så jag blir alldeles stum... av hänförelse!!!
2007-12-13

    papillon
Men du kan se dig i spegeln.....
Och vad är det värt? Ja inte är det värt pengar, inte värt ett skit i många andras ögon, inte har du blivit vackrare på kuppen....
Men du kan se dig själv i spegeln utan att blygas.
Och vi är några som tycker att du platsar i ett rätt tilltufsat men juste gäng...
2007-12-13
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP