Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Illusionens psykadeliska dimma

Dimma

fukt möter konsestensen av min torra kind

fumlar efter bokstäver

som kan bilda ord

som kan få en klarhet

i mina meningar

 

darrar av självömkande tankar

sprider sig runt och inuti

fantasin tar greppet

och bedövar behovet med illusion

Du ser vad du tror




Övriga genrer av Gab
Läst 310 gånger
Publicerad 2008-01-28 18:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gab
Gab