Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alfa Omega




Bitterheten och jag drack oss berusade.
Likgiltigheten och jag älskade med varandra
Och tomheten spred sig runt väggarna
Med slingrande växter,
blockerade den alla utgångar
Paniken kom fram och
Piskade upp min rädsla för förändringar.
Jag var lycklig i min olycka,
Jag var fången i min egna inskränkta vetenskap.
Tills du låste upp skjulet jag var fången i.

Du la pennan i min hand.
Du la bokstäver i mitt sinne.
Du la olika perspektiv i mitt liv.

Meter efter meter…
Skrev jag av mig tunga stenars börda.
Med din hjälp blev jag till den jag är idag.

Du är A till Ö.



Du är hela alfabetets heliga skapare.




Fri vers av "Dempa"
Läst 696 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2009-02-04 22:34



Bookmark and Share


  Redeemer
Så oerhört sant, och vackert!
Berör mig!
2009-02-15

  Gab
Lätt bokmärkt!!!
Perfekt, underbar, fick mig att känna lycka :)
2009-02-05

  kärleks ängel
vackert beskrivning!!
2009-02-05

  Mr Lindemann VIP
Ja, denna gilade jag således, så
Tycker att den kan vara en av dina bästa!

Bra avslut
2009-02-05

  Vanja-Kristina Morgell
Ja, det här var jättevackert!
2009-02-05

  Eaglemountains VIP
skriver på under CHRISTER KYREUS .....
2009-02-05

  Pytti
Griper tag stenhårt och klumpen i halsen blev större, att vara lycklig i sin olycka, så märkligt det där att det kan vara så skönt att kräla på botten ibland.
Jag tackar för att du fick pennan i din hand...
2009-02-04
  > Nästa text
< Föregående


"Dempa"