Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kartong Brunt.



Negativet ligger estetiskt format som ett höstlöv.
Vinylknaster piskar mitt ivriga hjärta.

Pixlar hit å Pixlar dit.

En hel vetenskap fodras för att få se,
dina gröna ögon.

Pixlar hit å Pixlar dit.

Varför ödslar jag tiden?
Tiden som är så dyrbar.

Men jag måste bara få måla huset.
Huset vi kallar för ett liv.

Pixlar hit å Pixlar dit.




Fri vers av "Dempa"
Läst 495 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-04 20:58



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
vi är förblindade
av vårt eget storhetsvansinne

själv ska jag
sova i en banankartong i natt

som jag vikt ut
utanför stadshotellet
2010-11-15
  > Nästa text
< Föregående


"Dempa"