Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framtiden Måste Bli Nuet.

Täljer granskningar i bakhuvudet på framsidan.
Viftar mänskligheten i vinden.
Drar upp låtsasmoralens draperier.
Ser hela skiten braka.
Ristar historia i näven på folket.

Herrar blir oss.
Men vi blir aldrig Herrar.
Vi blir ett syndikat.

Olika tankar som får plats på ett enda ställe...
Demokrati, min vän!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av "Dempa"
Läst 500 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-21 22:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående


"Dempa"