Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inga Problem.


Tvingad tanke åker linbana.
Färgerna målas upp av vinden.
Sesamfrön mellan tårna.

Nattlig Promenad.

Vi skulle se ord,
Orden var runda.
Vi skulle se linjen,
Linjen var bortblåst.

Last,vasst, tvära kast.

Vi skulle bara få vara...

Ingenting emellan.
Sommar,Höst,Vinter.
Oron blev kärlek.
Allting är totalt.

Nattlig Promenad




Fri vers av "Dempa"
Läst 475 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-04 20:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående


"Dempa"