Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eksem.

På med smilet och låt svordomarna hagla inifrån,
Kom inte dragandes med jumbo-plåster till min brutna lem.
Jag kan trippa runt och sprida manlighet,
med mitt söndriga öga.

kalaspuffar runt i Legoland.
90-tals dunkar mig fram.
rundfotat och vansinnig.

På med smilet och låt svordomarna hagla inifrån.
Kom inte dragandes med radhus-biffar,
Till mitt rangliga köksbord gjord i masonit.


kalaspuffar runt i Legoland.
90-tals dunkar mig fram.
rundfotat och vansinnig.


Du kan säkert älska mig i plast.
Du kan säkert älska mig i läder.
Du kan säkert älska mig i stål.

Du kan säkert älska mig mycket mer....

Men du kan nog aldrig älska mig rundfotat och vansinnig!




Fri vers av "Dempa"
Läst 526 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-12-27 23:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående


"Dempa"