Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fighter


De raka linjens folk spottar på mig.
Jag önskade jag kunde säga;
De spottar på oss.........
Men ingen ser linjen.
Osant i en mening.
Men sant i föreningen.
(pekar utanför)

Ingen vill välkomna tankarna.

Alla vill vara någon annan.
Jag känner annan men inte mig själv.

Hjälp!

(SKRIKER I MAGTRAKTENS TOMMA RUM)

Eller ska vanan förbli?
är jag trygg här i pyramidens vagga?
ska vi bli oss.
Oss bli vi........

(tänker innanför)

Fukkat ur !
Lever!
granskar!

Men kommer tillbaka som en uppercut!




Fri vers av "Dempa"
Läst 514 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-01-12 01:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Slutraden är nog det som får mig att vakna!
"Men kommer tillbaka som en uppercut"
Viljan till motstånd är alltid vackert tycker jag!
2011-04-13

  Eaglemountains VIP
starkt!
2011-03-09

  stoneme
Åh vad snyggt.
2011-02-01

  Pytti
Vilken skön upprorisk text! Känner igen tankarna i mina.
2011-01-13
  > Nästa text
< Föregående


"Dempa"