Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Kassett Som Ska Bli En CD.



Dagens (Demo)krati = en skiss.
Delete…
tryck play/rec;
Gör om, gör rätt!




Fri vers av "Dempa"
Läst 547 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-21 23:13



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Mycket innehåll i få ord - i sanning formulerat ...
2010-12-01

    Lars Gullberg
Själv e ja refuserad
bannlyst
och förbjuden
för gott
bara för att ja ville ligga
me Carola Häggkvist
men säg inte till någon

Vi hörs

Laaaaare
2010-11-21
  > Nästa text
< Föregående


"Dempa"