Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rött kaffe tack

Då står vi här igen
Solen skimrar längs frågorna
Svaret vilar i skuggan

Med en kopp kan vi fylla tveksamheten
risken att bränna sig är enorm

Bubblande kokar jag explosionsartat över
medans ditt lock
sitter som fastlimmat och stadigt på

det var dumt av mig, jag borde ha förstått bättre
i denna hetta
men ditt leende bländar min logik

Man lär så länge man lever, säger du tröstande
och smuttar lätt på ditt isté

Solen går i moln och vi går vidare
hand i hand
återfunna i våran neutralt underbara kärlekstermostat





Fri vers av Gab
Läst 251 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-17 10:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gab
Gab