Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närhetsnätter


Det låg en
doft
kvar i sängen som
påminde
om dig

Och jag
längtade
någonstans mellan
lakanen

Efter att
få smälta på din
tunga

Slicka
saltsmaken från
din hals,
efteråt

Jag drömde mig
bort
till dina
händer

Rörde
försiktigt min egna
hud

Målade
konstverk över
magen

Med samma
fingertoppar som
minns

Jag saknar
våra
närhetsnätter




Fri vers av Suzan
Läst 600 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-07-13 00:04



Bookmark and Share


  Sonia
Riktigt bra!
2009-05-22

  aol
så vackert så
2008-09-04

  Gab
Härlig, söt och mystisk på något sätt...
Perfekt, skulle jag nog säga.
2008-07-21

  Don Jorgé
Vackert och öppet.
2008-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Suzan
Suzan