Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilla fågel

Lilla skata
Du frusen fast
Stilla i isen

Vilad under mörka träd
Sövd utav fågelskriken

Och sorgen blev
Hjärtats svar
Då Lilla skata
Inte frös
Under isen

Gråtmild stannar
Jag här kvar
Slocknar vid fågelliket




Fri vers av Suzan
Läst 551 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-19 19:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Suzan
Suzan