Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har också någon att villkorslöst älska


Precis när sucken skulle fylla tomrummet
Eka i den rymd

Jag staplat upp mellan böcker
och ångest

På denna plats
Jag kallar hem

Dök dina grå öron upp
Över kanten

Och jag insåg att hemma
Är den plats där jag har dig

En plats med morrhårskittlande
Kärlek




Fri vers av Suzan
Läst 433 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-28 19:04



Bookmark and Share


  peter markurth
gillar
2009-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Suzan
Suzan