Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla kan inte vara lika spontant godhjärtade, men det skulle underlätta. De strategiskt tänkande, målinriktade och planerande, har bara hjärtat i handen när de anser att det gagnar dem själva. Oegennyttans motsats. . . .




Hjärtat i handen

 

Att spontant

göra något för en

medmänniska

utan att ha ett bakomliggande

motiv

kallar jag att vara

godhjärtad

men det finns människor

som skickligt döljer

att de egentligen har en strategi

men i nöden prövas vännen

och sanningens minut

lär inte dröja




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-16 19:52



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
Nej,sådant visar sig alltid så småningom! Bra skrivet!
2007-12-16
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP