Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är det efter blivet att vänta på det som kommer... efter?


efter tanke


Folk säger att

de
gör
något
med

eftertanke

men oftast
är det bara
tomma ord


efter tanken


 




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 538 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-12-14 17:58



Bookmark and Share


  Connie
Jag ryser vid tanken!
2007-12-16

  am
man kan vända mycket på betydelsen av ihopsatta ord. får nog ta en eftertanke på Denhär texten. :)
2007-12-16

  Annmargreta
Bra skrivet!
2007-12-14

  Hildegun Relefors
Klurigt och filosofiskt, fick mig att fundera!
2007-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris