Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att komma till vägs ände är betydelsefullt. Det betyder att man hittar sina gränser. I min ensamma utsatthet är det en viktig bearbetning, en del av min sorgeprocess.


Vägs ände

Utan att vara
hänsynslös
måste
jag
nu

lov
att
ge
alla
besked
om att jag
inte längre är
tillgänglig för allehanda
stödrådgivningsgåvorscheckar

som ni är vana vid för nu har min
oförbehållsamma givmildhetsgenerositet

nått

vägs

ände




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-15 18:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP