Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har pratat med en Ängel

Jag har pratat med en ängel

Jag minns då dagarna var ljuva
Jag minns då min själ och jag
var som främlingar
då vi aldrig behövde fråga ”frågan” varför
jag tror inte att jag kände när vindarna vände

I mitt hjärta vill det aldrig bli som förr
Med en ny början och då all min smärta
fått en nytt liv

Jag har pratat med en ängel
Som ändrade hela min värld
Jag kan nu se att sorgen blivit fri
Jag har prata med en ängel
Som lyssnat till mitt hjärta
Jag vet nu hur mycket du betyder för mej

Jag kommer att hålla dej kär
Jag kommer inte att ångra en dag
Sen du kom och visade mej vägen
Jag har pratat med en ängel

Jag kan se glädjen i dina ögon
Varje gång du är i mina tankar
Du är den som ger mej styrkan att leva
Ensamma dagar, då finns du där
Och lyser upp min vardag

Jag har pratat med en ängel….


Ann
071212




Övriga genrer av babbsann
Läst 1139 gånger och applåderad av 7 personer
Utvald text
Publicerad 2007-12-15 19:01



Bookmark and Share


    Sony
Vilken vacker text!!!!
2007-12-19

    Mli00
Helt underbar text! Applåd och ett bokmärke!
2007-12-17

    Imagine
En underbar text! Redaktionens val, grattis! :)
2007-12-15

  Louise. J
Åh vilken fin dikt. Den va verkligen fin och bra beskrivet. Jag känner igen mig. Detta blir helt klart ett bokmärke. Tack för en helt underbar läsning.
2007-12-15
  > Nästa text
< Föregående

babbsann
babbsann