Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är bara falskhet i en finare förpackning.


Du säger så mycket,
tror du är allt å vet allt.
men ärligt "vännen"
du är bara en falskhet i en finare förpackning.

Glömd och dömd
det är du nu
av alla som känner mej.
Alla som vet vem jag är
vet att jag är sann å ärlig
Du är bara en egoism i en finare förpackning.

Du låtsas förstå,
lyssnar, avbryter och skiter i allt.
du bryr dig inte om nån egentligen
det är bara en fasad att du bryr dej
Du är bara falskhet i en finare förpackning.

ann
080614




Övriga genrer av babbsann
Läst 868 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-14 22:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

babbsann
babbsann