Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnad Ann som tack för den söta lilla ängeln som jag fick i gåva.


Änglar omkring mig


Jag har fått en ny ängel
En gyllene ängel i mässing
En ängel med vingar
Hon kan hålla ett ljus i sin hand

Jag har fått den av en ängel
En vän som är som en ängel
En ängel utan vingar
Hon har ett hjärta av guld




Fri vers av Gunilla Karlsson
Läst 1718 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-11 12:11



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Tur att de änglarna finns.
Applåd!
2008-10-27

  babbsann
TACK vännen ...
vad vackert du skrivit..
tårar av en speciell känsla fyller mina ögon just nu.
Tack...

Kramizz
Ann
2008-06-11

  SusanneStrömstedt
Så glad jag är att dessa änglar finns för den som behöver...Kram
2008-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Karlsson
Gunilla Karlsson