Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varande

~~~

närvarande,
men ändå frånvarande


jag saknar dig




~~~




Fri vers av Markattan
Läst 435 gånger
Publicerad 2005-05-16 07:13



Bookmark and Share


  Cattis Rönn
ja förnimmelse av någon kan vara svårt...bravoskrivet!
2005-05-16

    ej medlem längre
den svåraste saknaden som finns....
2005-05-16

    carimba
ensamhet i tvåsamhet är välidigt, väldigt tungt. Vackert om den saknaden.
2005-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Markattan
Markattan