Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i mina hav


Min undervattensvärld finns kvar. Som fiskar i samma hav, i samma stad.
Simmar ni förbi, som yngel, som min familj, men inte min undervattensvärld.

Krokar sårar och förstör. En familj.

Strömmar tar mig vidare och färggranna fiskar finns i min undervattensvärld. Nya hav och oceaner kommer i min väg, utan nät ser jag världen och älskar. Mer än min familj.




Fri vers av yen
Läst 453 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-16 17:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

yen