Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varma färger i en varm dag

Den ljumma solens strålar når fram i den gyllene, rostfärgade naturen. Kastanjer glider under skosulor. Den nya familjen o barnet träffas av stjärnan o ögon lyser. I skogens spegel, i vatten, i trädtoppar, i marken- strömmar kärleken.

Kyliga händer söker innanför de stickade kläderna.
Snörvel o leenden. Inget ont.
I tunneln av grenar står tiden stilla.

Det måste alltid vara så här.




Fri vers av yen
Läst 550 gånger
Publicerad 2007-12-27 18:21



Bookmark and Share


    Issand. VIP
sista meningen är bedjande.
och det låter väldigt fint.
väldigt väldigt fint
2007-12-27

  Lena Krantz VIP
Ja det måste alltid vara så...
Härlig och livsbejakande text!
2007-12-27
  > Nästa text
< Föregående

yen