Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad som är kutym och konvention

cynisk antiklimax upptar vår var dag. Och vi förvärvsarbetar till döden skiljer oss åt.
konsumtion är våra gudars bön. Maneret är
snäll, glad och kåt.

invektiven rasar mellan de kärleksfulla.
avancemangen ska rulla.

vad som är kutym och konvention sitter i märgen som den dagen vi lärde oss cykla.
alla har vi beläst oss i att hyckla.

förljuget, försjunget, förtvunget –
hur vill vi leva?




Fri vers av yen
Läst 409 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-30 23:42



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
beläst kanske skall vara förläst?
annars är det som pricken över i som får glaset att rinna över, som en vän till mig brukade uttrycka sig
2008-01-27
  > Nästa text
< Föregående

yen