Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Av dikt är du kommen


Jag har skrivit Dig
skapat den Du är
med ord du ej kan bära
Du är dikten
jag skrivit med gråtande penna
och blödande hjärta
I gryningens morgonbris
i aftonens sista andetag
har jag längtat Dig
Likt kärlekens
första andetag
har jag andats
in doften
av din andedräkt
Du är en dikt min älskade!
Orden, metaforerna, formen
allt rimmar med Dig
Om Dig ska jag skriva
med kärleksfull omsorg
Av dikt är Du kommen
och dikt skall du åter vara




Fri vers av Mathias
Läst 1099 gånger
Publicerad 2005-05-16 15:44



Bookmark and Share


  madinsane
mmmm...
konstruktiv.. jag.. javisst..
mmmmm :))))
2005-05-17

  karenina VIP
vacker!
2005-05-17

  Cattis Rönn
så härligt skrivet om den älskade dikten..finemang!
2005-05-17

  vissla
allt rimmar med dig....
fantastisk symbolik ...
ord som kysser kärleken och beskriver något av vad den är
2005-05-16

  Evelina
Ehm, raderna. Här ska minsann inget raderas.
Fin fint!
2005-05-16

  Evelina
Alldeles, alldeles underbar!
Gillade de sista radera massor!
2005-05-16

    Camapani
Mycket fint med varmt och efterlängtat innehåll av dikternas uppkomst och födelse från verkligheten oavsett tid på dygnet.
2005-05-16

  Susanna
Riktigt vacker kärleksförklaring!
Kärleken är den största inspirationen.
Blir en favorit!
2005-05-16

  Torgny Guldkeps
fin...
2005-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Mathias