Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kramgoa Låtar II

Vänner och bananasplit säger omslaget,
men fröken sverige måste banta.
Bingolotto på söndagar och hårspray med vitaminer.
Ett bra slut på veckan säger mormor och lutar sig bakåt i Duxsoffan.
Klas berättar om Siljaline och rosa nagellack,jag hade helt enkelt inte råd.
Stilettklackar på fotbollsplan,
ingen visste att han var transvestit.
Men vi är godaste vänner.
Ett hemligt recept!




Fri vers av KaptenKatt
Läst 544 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-05-16 16:26



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna
hajjar inte, men skönt på nåt vis ändå...
2008-10-07

  Hans w-art Westlund VIP
skön. favoritmening; Stilettklackar på fotbollsplan, ingen visste att han var transvestit.
2005-05-21

  Queen_of_Rain
vilket potpurri, men de finns en härlig käsnla i alla dessa ord... kan nog slipa lite på samhällskritisken?
2005-05-16
  > Nästa text
< Föregående

KaptenKatt
KaptenKatt