Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Också från min poesisamling Bok 3


Illussionens tjänare

Jag är den de vill ha
Jag är kärlekens tjänare
Drömmarens ljuvaste sömn
Passionens levande lust
och kärlekens längsta strå

Jag är livets förevigt strävande gåta,
som kan få blott ett minne att föreviga en plågsam framtid.

Med min sanna natur kan jag få en flammande låga att bli fryst till is, och samtidigt splittra sanninges nakna ögon itu.
Visioner jag öppnar för dig är enbart fasader ur illussioner.
Där en längtan om sann kärlek förblir blint sökandes.

Jag visar dig det sista andetaget du ej orkar kämpa för.
Jag kväver din saknan så andlösheten fyller din tröst.

Vem är jag om inte kärlekens blinda vägledare.....




Fri vers av Christopher Constantinos Bernardi
Läst 291 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-17 22:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christopher Constantinos Bernardi
Christopher Constantinos Bernardi